Hazera Kvalitets Politik

Hazera stræber efter at have første prioritet ved valg af le skabes ved at levere verandør på nøglemarkederne, ved at levere førsteklasses produkter og enestående service til sine kunder. Hazera er bevidst om at firmaets succes skabes ved at levere kunderne produkter og serviceydelser der imødekommer deres behov.
Hazera´s forretningsmodel er fokuseret på at produsere og sælge frø med et højt værdipotentiale for kunderne. Med henblik på at sikre kvaliteten af frøene, er der indført høje kvalitetsstandarder i alle vores aktiviteter.
Alle os i Hazera stræber efter at skabe sikre og behagelige arbejdsforhold, hvor medarbejderne trives og kan udvikle sig.
Vi lever op til høje kvalitetsstandarder, sikkerhed og miljømæssig ansvarlighed i alle vore aktiviteter. For at sikre denne vision udvikler vi løbende vore kvalitets, sikkerheds og miljø standarder. Det integrerede system er designet til at sikre vores vilje til en løbende forbedring.
Det er vores politik konstant at guide vore medarbejdere til at følge lovgivning og regulativer i enhver henseende. På baggrund heraf forventes de til enhver tid at bruge deres sunde fornuft og bedste dømmmekraft i forretnings henseender, og søge rådgivning dersom forholdene er uklare.
Vores holdning til kvalitet og ansvarlighed er åbent blevet kommunikeret til alle medarbejdere, kunder, leverandører og øvrige partnere.
Ledelses teamet og dets individuelle medlemmer, hver med sit ansvarsområde, tager det fulde asvar for implementeringen af kvalitets politikken.

Rami Dar
CEO

 

Certifications and accreditations

9001

ISO9001

Standard for Quality Management System

HQ IL/HQ NL

GSPP

GSPP

GSPP standard for tomato seed and young plant production site

HQ IL

NAL

NAL

Standards for laboratories form seed companies conducting quality tests of seeds and/or (parts) plants

HQ IL/HQ NL

14001

ISO 14001

Standard for Environmental Management System

HQ IL

18001

SI OHSAS 18001

Occupational health and safety management systems – Requirements

HQ IL

17025

ISO 17025

Standard for competence of testing and calibration laboratories

HQ IL

Green (1)

EU Organic

Standard for Organic products

HQ NL